The Jonkees bij Culemborg Bijvoorbeeld editie 2013

Culemborg heeft een groots evenement achter de rug. De Lektocht met maar liefst 157 deelnemers, de polowedstrijden, de vele aanbieders op de markten , de optredens door de gehele stad en natuurlijk het prachtige weer, zorgde voor een fantastische sfeer onder de vele bezoekers. Het was weer tijd voor Culemborg Bijvoorbeeld!

Al vroeg in de zondagochtend ging The Jonkeesbus met apparatuur en bemanning richting Culemborg; gelegen in de Neder-Betuwe in Gelderland. Voor een optreden tijdens Culemborg Bijvoorbeeld, editie 2013. Op het podium ’t Jach, vlak bij de molen in Culemborg. Dit keer uitgebreid met de fantastische meidengroep The Dreams, die zelfstandig een deeltje van hun uitgebreide repertoire ten gehore brachten en tevens The Jonkees ondersteunde als backing vocals. En weer was het voor het aanwezige publiek een feest der herkenning.

Een bezoeker omschreef e.a. als volgt: “Ik heb hier 3 dagen rondgelopen, maar jullie zijn de enige band die mij blij gemaakt hebben qua muziek, uitvoering en uitstraling!!” Dat laatste was natuurlijk te danken aan The Dreams….

Een speciale dank aan Dennis van Profile De Kroon “de Fietsspecialist”, ’t Jach 6 in Culemborg voor de perfecte verzorging en ondersteuning!!

.

No Comments

Geef een reactie