Weer een windhoos in Wijk bij Duurstede! Dak eraf bij Theater Calypso!

En slechts een week na de windhoos, welke Wijk bij Duurstede weer even (inter)nationaal in het nieuws bracht, was er op zaterdagavond 9 november bij Theater Calypso in Wijk bij Duurstede, wederom een zeer plaatselijke windhoos te aanschouwen!!

Toen vierde Vrouwenkoor de Lek-Kerbekken uit Wijk bij Duurstede hun 10-jarig lustrum; met nogmaals de felicitaties van The Jonkees!

Aansluitend aan hun eigen lustrum-concert, hadden de Lek-Kerbekken ondersteuning gevraagd van The Jonkees. Doordat het publiek door het optreden van de Lek-Kerbekken al behoorlijk in de stemming was, maakten The Jonkees een ‘vliegende start’ !! Tot 00:30u was er een keur aan Golden Oldies te beluisteren, meegezongen en vooral mee gedanst door het grote enthousiaste publiek!

Voor Eugene van The Jonkees, was het de vuurdoop. Slechts enkele weken geleden aangetreden als de nieuwe bassist van The Jonkees en nu al ‘live’ te bewonderen op het podium van Theater Calypso! BB had immers besloten zijn oude liefde, de gitaar, weer ter hand te nemen… En Eugene speelde de sterren van de hemel, zoals het een echte Jonkee betaamt!

The Jonkees willen de Lek-Kerbekken en het publiek bedanken voor een oergezellige avond!!

No Comments

Geef een reactie